KARNEVAL BRODOVA

Beogradski karneval brodova održan 6. jula 2013. ima poseban značaj, jer je to 10. jubilarni karneval. U saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda, Leonardy studio je dobio poziv da ovaj događaj ovekoveči na svoj način. Promenadu čamaca, brodova, jet ski i raznih plovila imali smo priliku da snimimo kako sa kopna tako i sa vode. Karnevalsku atmosferu i razne akrobacije imate priliku da vidite na fotografijama.

modna revija

Revija “Metropola putuje” u izvođenju glumice Nine Janković i kreatorke Marije Ivanković Jurišić, studija Marija Hand Made, izvedena je u prostorijama Matice iseljenika i Srba u regionu, gde su glumice iz filma Montevideo bile u ulozi manekenki i nosile Marijine modele. Interesovanje za ovaj dogadjaj je bio izuzetno veliko. Leonardy studio je upotpunio izložbu svojim umetničkim fotografijama na platnu, kao i samim prisustvom prilikom snimanja događaja.

Genijalni show

Produkcijska kuća "Adrenalin" angažovala je Leonardy studio za fotografisanje emisija "Karaoke obračun" i "Genijalni show". U toku emisije obavljeno je snimanje najsavremenijom opremom koju ovaj studio koristi.

Merkur osiguranje

Kao i uvek, Leonardy studio prati važne skupove. U Kovilovu 7. novembra 2013. Merkur osiguranje je organizovalo edukativnu nastavu za svoje poslovne saradnike uz vrlo interesantan i interaktivan pristup koji je organizovao g-din Boris Milošević. Posle radnog dela svi su se opustili uz dobru kulinarsku uslugu i interesantan nastup benda koji svirao razne žanrove. Osoblje hotela “President” je opravdalo pet zvezdica koje ovaj hotel nosi.

Aero miting

Povodom 100 godina srpskog vazduhoplovstva, organizovan je međunarodni aeromiting Batajnica 2012. Nastupili su vojni i civilni piloti aviona i helikoptera iz cele Evrope. Pored spektakularnih nastupa, izdvojili bi nastup akro grupe "Striži", Eurofajter Tajfun i naše na Migu 29. Leonardy studio je imao jedinstvenu priliku da napravi snimke pored same piste, i dočara bar delić atmosfere aeromitinga.

Karaoke obračun

Produkcijska kuća “Adrenalin” angažovala je Leonardy studio za fotografisanje emisija “Karaoke obračun” i "Genijalni show".

U toku emisije obavljeno je snimanje najsavremenijom opremom koju ovaj studio koristi.